2008. november 2., vasárnap

Ascension Transitions School Budapest



Adamus Saint-Germain DreamWalker Felemelkedés Átmenetei Iskolája
Bemutatja: Szénási Kata okleveles Dreamwalker oktató


Adamus Saint Germain a DreamWalker Iskolák trilógiáját a Dreamwalker Ascension Transitions ™ School-al, a Felemelkedés Átmenetei Iskolával zárja. Ebben a három napos intenzív iskolában Saint Germain a testen belüli felemelkedés folymatáról beszélget. Ez akkor történik meg, ha az ember engedélyt ad arra, hogy az isteni teljességével újra egybeolvadjon, s teszi mindezt azalatt, míg a Földön, fizikai testben tartózkodik, ahelyett, hogy a halál és a reinkarnáció folyamatán átmenne. Adamus szerint ez a legnehezebb folyamat, amin ember keresztül haladhat, és ez a legmagasztosabb is.

A Death Transitions™ (Halál Átmenetei) és a Birth Transitions™ (Születés Átmenetei) Iskolák szintén DreamWalker Iskolák. A jelentkezőknek nem kell elvégezniük ezeket, hogy a Felemelkedés Átmenetei™-re jelentkezhessenek. A tanfolyamon Adamus Saint-Germain a Bíbor Páholyból nyolc DVD ismeretanyagát adja át Geoffrey Hoppe közvetítésével (csatornázásával), amit csoportos beszélgetések követnek az oktató vezetésével, s a résztvevők kapnak még személyes elmélyülést igénylő feladatokat és “házi feladatokat” is.

A tanfolyam programja:

Péntek, 2008 december 12. : 9:30 AM - 10:00 AM
Péntek, 2008 december 12. : 10:00 AM - 5:00 PM
Szombat 2008 december 13. : 10:00 AM - 5:00 PM
Vasárnap 2008 december 14. : 10:00 AM - 4:00 PM

Helyszín:
Budapest

Szállás:
Kérjük, érdeklődjön az oktatónál.

Létszám:
Max 10 fő.

Tanfolyam díja:
500 $ (mely a szállást és az étkezést nem tartalmazza)

CCEC Lemondási Feltételek:
*25% lemondási költség a tanfolyam kezdete előtt több, mint 72 órával (nincs lemondási költség, ha a tanfolyam árát ajándékutalványra váltják).
*50% lemondási költség, a tanfolyam kezdete előtti 72 órában.( 25% lemondási költség, ha a tanfolyam árát ajándékutalványra váltják).

További információ:

Szénási Kata
Shaumbra Institute Tanító
Telefon: 003630/9714-886
Email: szenakat@dravanet.hu
Honlap: biborkapu.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: