2008. december 1., hétfő

Ki is Adamus Saint-Germain?

Adamus Saint-Germain a Bíborkör Professzora, Mestere és Tanítója, aki Geoffrey Hoppe -on keresztül adja át a DreamWalker Átmenetek Iskolák tananyagát.

Sokat írtak és sok történetet meséltek a történelem eme izgalmas és kissé rejtélyes alakjának életéről. Adamus egy rendkívüli lény, aki sok életet élt, melyekben mind különböző személyiségként fejezte ki önmagát a földi élet kalandjaiban. Abban az életében, amikor Saint-Germainként élt, a mai Spanyolország területén született egy portugál apához, aki egyben zsidó is volt, és egy anyához, aki a spanyol királyi család vérvonalához tartozott. Akkor nevezte el magát Saint-Germain grófnak, amikor nekikezdett utazásainak Európa szerte.Királyoknak és a királyi családok más tagjainak adott tanácsokat; nagyszerű alkimistaként tartották számon,nagy energia közvetítőként. Ma kedveli, ha Adamus Professzorként emlegetik.

Adamus Saint-Germain azért van itt, hogy Új Energiás Spirituális Tanítókat tanítson. Mindenkit, aki nyitott rá, arra emlékeztet,hogy az energiák mozgásának igaz természete az egyszerű fizikában rejlik. Jelenlétével segíti a "Régi Energiából", mely az erőre és a dualitásra épült, az "Új Energiába" való átmenetet, amely immáron táguló és könnyedén elérhető.

Adamus Saint-Germain gyakori előadó a Bíborkör workshopjain és Iskoláiban
szerte a világban. Adamus Professzkorként, minden személyiségénél és címénél több bölcsességet, szenvedélyt és teremtőerőt képvisel valódi tanítói minőségében.

Nincsenek megjegyzések: