2009. április 9., csütörtök

Kérdezd Tóbiást Est április 29-én!


KÉRDEZD TOBIAST EST BUDAPESTEN április 29-én
Az áprilisi téma:
A HALÁLRÓL és a MEGHALÁSRÓL
Ez a közvetítés élőben, 2004 november 14-én hangozott el.
Egy csapat Shaumbra összegyűlt a kaliforniai San Diegoban, hogy meghallgassák a „Kérdezd Tóbiást Közvetítést”- a Halál és a meghalás témájában. A beszélgetést vezették Jeffrey Rumsey, egészségügyi és hospice specialista, és Linda Benyo. Ám, Tobiastól a szót Saint-Germain vette át, Geoffre Hoppe-on keresztül Saint-Germain 90 percen keresztül beszélt a szolgálatról, amit az elmenőknek nyújthatunk, és arról, hogy mi történik akkor, amikor egy ember elhagyja a fizikai testét. Arról is beszélt, hogy milyen munkára van most szükség ahhoz, hogy a halál és a meghalás folyamata az Új Energiába átkerülhessen.
Saint-Germain egy hosszú listával érkezett, és gyorsan végigszaladt minden információn, amiről beszélni szeretett volna. Beszélt arról, hogy szükséges a haldoklók számára létrehozni egy új fajta szolgálatot, amelyet Virágos Hospice-nak nevezett el, és jellemezte a „DreamWalkerek” (dimenzió utazók) szerepét.
Ez az információ biztosan új példát mutat majd azoknak, akiknek munkája a halálhoz vagy a meghaláshoz kapcsolódik, és azoknak is, akik valamilyen úton-módon megtapasztalták a halált.(közelről vagy távolról).
Ez a közvetítés bevezetője lett a későbbi DreamWalker Haláljáró tanfolyamnak is.
********************************************************************************
A Kérdezd Tóbiást Sorozat 2003 áprilisával indult, ezek a közvetítések alkalmanként 8-12 kérdést tartalmaznak, melyeket az interneten keresztül tettek fel a világ minden országából.
Ezeket a kérdéseket Tóbias a havi Shoudon és Kérdések és Válaszokon kívül válaszolta meg.
A "Kérdezd Tobiast" Estek mostantól havonta kerülnek megrendezésre.
A sorozat mindig egy újabb elemét vesszük elő.Egy kis tudatos lélekzéssel egybekötött ráhangolódás után közösen meghallgatjuk a közvetítést. Tobiast - ahogy megszokhattuk - Geoffrey Hoppe közvetíti, a kérdések a világ minden tájáról érkeztek, az interneten keresztül. A közvetítés után szabad beszélgetés a személyes tapasztalatainkról.
A magyar fordítás írott változatát minden résztvevő kézhez kapja.
Előzetes jelentkezést kérek ide: szenakat@dravanet.hu
Belépő 2000ft / fő.
IDŐPONT: 2009.Április 29. este 18h30-22h
ÚJ HELYSZÍNEN !! : Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Rubin terem
Bp. XIII. ker. József Attila tér 4.

Várlak Benneteket Szeretettel:
Szénási Kata
Hivatalos Shaumbra Intézet Oktató

Nincsenek megjegyzések: