2008. december 15., hétfő

"Kérdezd Tóbiast" sorozat 1.


„Kérdezd Tóbiást” Estek Budapesten

A Kérdezd Tóbiást Sorozat 2003 áprilisával indult, ezek a közvetítések alkalmanként 8-12 kérdést tartalmaznak, melyeket az interneten keresztül tettek fel a világ minden országából.
Ezeket a kérdéseket Tóbias a havi Shoudon és Kérdések és Válaszokon kívül válaszolta meg.
A sorozat részét képezik többek között a Kapcsolatokról, az Új energiás Üzletről, az Idegrendszeri egyensúlytalanságokról, az Új Földről, Az Új energiás oktatásról, a Depresszióról, az Álmokról, A testi megújulásról, a Függőségekről vagy az Aspektusokról szóló közvetítések.

Mostantól minden hónapban lesz egy „Kérdezd Tóbiást” Est Budapesten, mindig más, előre meghirdetett témában.
Az estek 18 órakor kezdődnek, egy kis tudatos lélekzéssel, majd együtt meghallgatjuk Tóbias közvetítését, amelyhez, aki igényli, magyar írott fordítást kap. A közvetítés után pedig szabadon beszélgetünk a hallottakról. (A végén a szöveg magyar átiratát a résztvevők megkapják).

Az első Est témája: A KAPCSOLATOK- Új Energiás tudatossággal
Manapság a kapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituális úton járók számára. Sokan találják magukat társ vagy partner nélkül, egyedül. Mások számos kapcsolaton és váláson mentek keresztül a felnőtt életükben. Vannak, akik beleragadtak egy régi kapcsolatba, és nem tudják, hogyan is léphetnének tovább. Ebben a közvetítésben Tóbiás az Új energiás kapcsolatok jellemzőiről beszél. A világ minden tájáról érkező olvasói kérdésekre ad választ, melyek igazán szerteágazóak, például hogy, hogy találhat meg minket egy új energiás kapcsolat, vagy hogy honnan tudjuk, hogy itt az ideje a változásnak a meglévő kapcsolatunkban, illetve, hogy milyen fontos a kapcsolatok nélkül eltöltött idő.

Az est időpontja 2009. január 15. este 18 h
Részvételi díj: 2000 Ft.
A helyszín : Budapest - Tudatosság Háza
cím: IX. ker. Vámház krt. 5 ( 2.em. 7)
közel a Kálvin térhez, a Fővám térnél.
Előzetes jelentkezést kérek itt: szenakat@dravanet.hu

Szeretettel várlak Benneteket!!
Szénási Kata
Dreamwalker Felemelkedés Oktató
Mail:szenakat@dravanet.hu
Web: www.biborkapu.blogspot.com
Tel: +36309714-886

Nincsenek megjegyzések: