2009. július 14., kedd

Új Tudatosság Napja A Bőség jegyében júl.25 - hírek..


LEGFRISSEBB HÍREK:

Tobias Üzenete a Magyar Shaumbrákhoz, és Utazókhoz!

Ma kaptuk meg Tobias Felemelkedett Angyali Lény csodálatos Üzenetét a magyarországi Shaumbrákhoz. Melyben segít tisztán látni az itt működő éppen aktuális energiákat, és útmutatást ad arra nézvést, hogy miként élhetünk a térségre jellemző mágikus energiák által nyújtott lehetőségekkel, az átalakulás elkövetkezendő időszakában.

Álljon itt egy részlet abból, amit 2009 júl.13-án rögzített Geoffrey Hoppe és Linda Benyo.
Tobias Üzenete- Geoff közvetítésével:


„ Magyarországon most nagyon erősen küzdenek egymással az energiák, ez benne van a levegőben,a földben, az emberekben. Ez abból ered, hogy Magyarországon nagyon régóta – az elmúlt 3-400 évben - igen különleges varázslatos energiák vannak jelen. Beszéltünk már erről korábban is, hogy a Merlin energiák eredetileg ezekről a területekről – Magyarország, Románia és a környező térség- áradtak ki. Itt született meg a Merlin Energia, mert ez a vidék valóban varázslatos, mágikus. … Ám az elmúlt időszakban – az elmúlt 75-100 évben ezt az energiát elnyomták… és most láthatjátok, hogy ez az energia ismét meg akar nyilvánulni, ki akar szabadulni…”

A közvetítés teljes anyaga ( hanganyag és fordítás) elhangzik majd az Új Tudatosság Napján, júl.25-én Budapesten. Melyen Téged is szeretettel látunk!
További információk a közvetítésekben gazdag - intenzív Új Tudatosság napról, melyet a Bőség jegyében rendezünk: a www.ujenergiakozpont.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések: